Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă „ A început o nouă sesiune parlamentară, iar linia PNL rămâne una clară, aceea axată pe responsabilitate guvernamentală“

ro

03 Sep, 2022 09:30 1244 Marime text
Bogdan HuțucăDeputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă a transmis un mesaj la debutul sesiunii parlamentare prin care menționează că „linia PNL rămâne una clară, aceea axată pe responsabilitate guvernamentală, stabilitate politică, investiții și dezvoltare“.

„În urmă cu câteva zile, la ședința regională de la Constanța, la care au participat organizațiile din sud-estul României, mesajul primului-ministru, președinte al PNL, Nicolae Ciucă, a fost de a-i asigura pe toți liderii administrațiilor locale de sprijinul Guvernului în proiectele care țin de dezvoltarea comunităților locale.
 
În momentul de față, când ne aflăm în fața unor crize suprapuse, responsabilitatea este coloana vertebrală a acțiunilor publice. Investițiile și dezvoltarea ar trebui continuate, în vederea îndeplinirii obiectivelor liberale, acelea de accesare de fonduri europene dar și toate celelalte oportunități de finanțare, astfel încât să poată fi prioritare proiectele care oferă bunăstare comunităților locale. 

Aș adăuga că de aceeași responsabilitate trebuie să dea dovadă și colegii de alianță, atunci când promit plafonări, creșteri salariale sau de pensii fără a avea o sursă în bugetul statului. Cuvintele sunt ușor de rostit atunci când lipsesc responsabilitatea și grija față de români.

Promisiunile pripite, doar pentru a puncta cu titluri în presă, pot crea o presiune suplimentară asupra țării. Graba de a face anunțuri bombastice poate submina orice demers guvernamental de bună credință. Dragi colegi din alianță, măsurați-vă bine cuvintele, pentru că e posibil să vă strângă cureaua bugetului de anul viitor." - se arată în mesajul transmis de deputatul Bogdan Huțucă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii