Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:08 22 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisie a unui senator de Constanța din AUR. Mesaj pentru liderul partidului

ro

03 Sep, 2022 09:09 1413 Marime text
Evdochia Aelenei. Foto: Facebook/Evdochia AeleneiSenatorul de Constanța, Evdochia Aelenei și-a anunțat săptămâna aceasta demisia atât din AUR cât și din grupul parlamentar AUR. 

„Îmi anunţ demisia din partidul AUR şi, implicit, din grupul parlamentar. Îmi pare rău! Cred că a fost cea mai grea decizie“ - susține Edvochia Aelenei.


Senatoarea și-a anunțat săptămâna aceasta demisia din partidul AUR, dar nu a precizat motivele deciziei sale.

Evdochia Aelenei a izbucnit în plâns la câteva momente după ce a început să vorbească.

Reamintim că soțul ei, deputatul Dănuț Aelenei a demisionat din același partid anul acesta după ce a susținut ca a fost amenințat de susținătorii lui George Simion

Deputatul a postat pe pagina sa de facebook un mesaj pentru liderul AUR, George Simion. 

„Răspunsul meu la toate calomniile adresate de către George Simion calomnii adresate în Parlament și mijloacele media, este următorul :
Ne-am delimitat de George Simion pentru ca a încă din momentul în care am întrat în Parlament in ciuda eforturilor depuse de noi el George Simion a început o campanie de denigrare a noastră atât pe plan central cât și local.
Nu poți sa locuiești  acolo unde în continuu ești alungat și dat afara. 

Nu suntem traseisti, am ales un partid neparlamentar  care lupta pentru cetățeni, pentru România unicul partid patriotic Conservator din România partid care se numește Alternativa Dreapta partid afiliat la conservatorii și reformistii europeni (ECR), condus de o femeie cu numele Adela Marza, partid cu oameni buni, pregătiți din toate punctele de vedere, oameni ce au experienta de viata.
Intenționat George Simion acuza de la tribuna Parlamentului  ca suntem  trădători și "am plecat la Orban".

O minciuna gogonata ca dealtfel toate celelalte minciuni și manipulări  marca George Simion!
Personal ii adresez lui George Simion ca voi răspunde la răutatea  lui, cu bunătatea mea la palmele lui ii voi întoarce și celalalt obraz. 


Vom ignora calomniile răutăcioase și vom merge pe drumul ales cu credință în Dumnezeu cu dragoste fata de cetățeni și România!
Asa sa-mi ajute Dumnezeu!" - se arată în mesajul transmis de deputatul Dănuț Aelenei. 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii