Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Defender OCTA Noul model cu performanțe excepționale

ro

03 Apr, 2024 09:54 466 Marime text
Noul Defender OCTA va fi cel mai puternic, mai capabil și mai luxos model Defender de până acum
  • Defender, marca britanică special creată pentru aventură, se va extinde în 2024 cu un nou model-erou cu performanțe excelente pe teren accidentat
  • Noul Defender OCTA va fi cel mai puternic Defender de până acum, fiind echipat cu un motor V8 Twin Turbo
  • Suspensia 6D Dynamics cu control al mișcărilor de tangaj și ruliu oferă performanțe remarcabile pe teren accidentat
  • O nouă semnătură grafică, inspirată de forma diamantului, va înfrumuseța toate viitoarele modele Defender din echiparea de vârf
  • Seria de evenimente Defender Elements va dezvălui în exclusivitate modelul Defender OCTA clienților potențiali
  • Clienții interesați de modelul Defender OCTA sunt invitați să contacteze cel mai apropiat distribuitor autorizat, accesând: https://www.landrover.ro/retailers
 
București, 27 martie 2024: Defender, marca original britanică special creată pentru aventură, se va extinde în 2024 cu un nou model – erou, cu performanțe excelente pe teren accidentat: noul Defender OCTA.


Noul Defender vârf de gamă va fi cel mai rezistent, mai capabil și mai luxos model disponibil, cucerind noi teritorii pentru marcă.


Mark Cameron, director general Defender, a declarat: Defender a fost întotdeauna sinonim cu performanțele pe teren accidentat, cu o linie genealogică care pornește de la Seria 1, din 1948. Noul Defender OCTA va duce aceste calități la un alt nivel, cu o ținută impunătoare, tehnologie inovatoare și atenție minuțioasă la detalii. Cu performanțe uimitoare și o atitudine nouă extrem de îndrăzneață, modelul va permite clienților să trăiască aventuri epice, în condiții de lux sporit.”


Defender OCTA va beneficia de un motor V8 Twin Turbo pe benzină cu sistem mild-hybrid și de suspensie pneumatică 6D Dynamics de înaltă clasă, care vor oferi performanțe excelente pe orice fel de suprafață de rulare.


Disponibilă pentru prima dată pe modelul Defender, suspensia 6D Dynamics va conferi modelului Defender OCTA capabilități, confort și performanțe de înalt nivel, pe șosea şi pe teren accidentat.


Tehnologia hidraulică interconectată 6D Dynamics dispune de un sistem inovator de control al tangajului și ruliului, care oferă modelului Defender OCTA o stabilitate maximizată în timpul accelerării, frânării și abordării virajelor, maximizând în același timp cursa suspensiei și articulația punților, în cele mai dificile condiții de teren accidentat.


Păstrând atuurile de lux ale vehiculului, numele OCTA al noului model este inspirat de forma diamantului - cea mai dură substanță naturală existentă pe Pământ, renumită pentru raritatea sa.


Defender OCTA va beneficia de o siglă special creată pentru acest model, reprezentând un diamant. Această siglă se regăsește pe o serie de componente interioare și exterioare, inclusiv sub forma unui diamant negru lucios într-un disc de titan prelucrat și sablat, pe fiecare panou cu Signature Graphic. Titanul a fost ales, de asemenea, pentru robustețea și rezistența de care dă dovadă în starea sa naturală.


Mark Cameron a adăugat: „Numele și semnătura grafică Defender OCTA sunt reprezentative pentru puterea, rezistența și atractivitatea vehiculului - inspirate de caracteristicile unui diamant. În special noua semnătură grafică are o semnificație deosebită, deoarece va fi prima dată când va apărea pe Defender - și va identifica pe viitor toate modelele emblematice Defender.”


Defender OCTA va trece prin cel mai complex proces de testare din istoria modelului Defender, de la zăpada și gheața din Suedia până la deșertul din Dubai, de la asfaltul circuitului de la Nürburgring la ținuturile stâncoase din Moab.


În avans lansarii sale oficiale din cursul acestui an, clienții vor fi invitați să participe la prezentări globale exclusive, parte a evenimentelor Defender Elements. Publicul interesat să se înregistreze pentru lansarea în premieră a modelului Defender OCTA este invitat să contacteze cel mai apropiat distribuitor autorizat.


Găsiți cel mai apropiat dealer autorizat accesând:  https://www.landrover.ro/retailers
 
 

Despre Defender



Defender acceptă provocări imposibile. Fiecare membru al familiei Defender este proiectat cu atenție, extrem de apreciat și foarte rezistent. Defender Octa este un model - erou modern care respectă trecutul, dar în același timp anticipează viitorul.
 
Disponibil în versiunile de caroserie 90, 110 și 130, cu până la opt locuri, fiecare model Defender are un farmec aparte.
 
Ca parte a viziunii noastre de lux modern, Defender 110 este disponibil în varianta PHEV.
 
Defender Hard Top este pus pe treabă, cu modelele de caroserie 90 și 110, care se adresează profesioniștilor.
 
Un simbol al libertății încă din 1948, Defender sprijină activitatea umanitară și de conservare a naturii, alături de Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie și de organizația Tusk Trust.
 
Marca Defender reprezintă în același timp moștenirea Land Rover – o marcă de încredere care înseamnă 75 de ani de experiență în tehnologie și capabilități de excepție în teren accidentat.
 
Defender este proiectat și fabricat în Marea Britanie și distribuit în 121 de țări. Face parte din gama de mărci JLR, alături de Range Rover, Discovery și Jaguar.
 

Notă importantă



JLR caută în permanență modalități de îmbunătățire a specificațiilor, designului și producției vehiculelor, pieselor și accesoriilor, iar acestea suferă frecvent modificări. Deși depunem toate eforturile pentru a realiza documentație actualizată, acest document nu trebuie considerat un ghid exact privind specificațiile sau disponibilitatea curente și nu constituie o ofertă de vânzare a unui anumit vehicul, piesă sau accesoriu. Toate valorile prezentate reprezintă estimările producătorului.
 
 
 
Site media: www.media.landrover.com
Website: https://www.landrover.ro/
 
Rețele sociale:
Facebook: https://www.facebook.com/LandRoverRomania
Instagram: https://www.instagram.com/landroverromania/
 
 
 
Exclusiv Auto – dealer autorizat Land Rover in Constanta
Str. Intrarea Mangaliei nr 78A, jud Constanta
Tel: 0241.54.54.77 | Email: vanzari.jlr@exclusivauto.ro
https://www.landrover.ro/retailers/exclusiv-auto
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii