Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:41 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decretul privind desemnarea lui Dacian Cioloş candidat la funcţia de premier, publicat în Monitorul Oficial

ro

11 Oct, 2021 21:00 594 Marime text
  • Decretul privind desemnarea lui Dacian Cioloş candidat la funcţia de premier a fost publicat în Monitorul Oficial al României. 
Decretul privind desemnarea lui Dacian Cioloş în calitatea de candidat la funcţia de prim-ministru a fost publicat, luni seara, în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul privind desemnarea lui Dacian Cioloş în calitatea de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, după ce a avut consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituția României, republicată.

„Formaţiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, aşa cum reprezentanţii acestor formaţiuni le-au prezentat şi opiniei publice. Din toate aceste propuneri, eu am reţinut una pe care o voi şi pune în practică, şi anume am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloş", a afirmat Klaus Iohannis astăzi în cadrul unei conferințe de presă. 


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii