Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decretele privind revocarea lui Stelian Ion de la Ministerul Justiției şi desemnarea lui Lucian Bode interimar, publicate în Monitorul Oficial al României

ro

02 Sep, 2021 14:21 1161 Marime text
  • Au fost publicate în Monitorul Oficial al României decretele prin care a fost demis din funcție ministrul Justiției, Stelian Ion și cel prin care a fost numit ministru interimar al Justiției Lucian Bode.
Potrivit Monitorului Oficial al României, a fost semnat decretul pentru revocarea din funcție a unui membru al Guvernului În temeiul prevederilor art. 85 alin. (2), ale art. 100 alin. (1) și ale art. 106 din Constituția României, republicată, precum și ale art. 42 lit. a) și art. 43 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, având în vedere propunerea prim-ministrului. 

„Președintele României decretează: 
Articol unic. — Se revocă din funcția de membru al Guvernului domnul Stelian-Cristian Ion, ministrul justiției” 


De asemenea, a fost semnat și decretul pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar În temeiul prevederilor art. 100 alin. (1), ale art. 106 și ale art. 107 alin. (4) din Constituția României, republicată, precum și ale art. 46 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, având în vedere propunerea prim-ministrului, 

„Președintele României decretează: 
Articol unic. — Se desemnează domnul Lucian Nicolae Bode, ministrul afacerilor interne, ca ministru al justiției, interimar”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii