Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:08 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decrete semnate de președintele României. Isabel Rauscher, ambasadorul Austriei în România, a fost decorată

ro

19 Aug, 2021 21:00 653 Marime text
  • Decrete de decorare semnate de președintele României, Klaus Iohannis.
Preşedintele României. Klaus Iohannis a decorat, joi, mai multe personalităţi, printre care ambasadorul Austriei în România, Isabel Rauscher, căreia i-a conferit Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Mare Ofiţer.

În semn de apreciere pentru implicarea importantă în dezvoltarea şi aprofundarea relaţiilor bilaterale dintre România şi Republica Austria, preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional 'Pentru Merit' în grad de Mare Ofiţer, Excelenţei Sale, doamna Rauscher Isabel, ambasadorul Republicii Austria în România.

Klaus Iohannis a semnat şi decretele de decorare a consulului onorific al României la Estoril, Bonte Alain, şi a secretarului Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept - Comisia de la Veneţia, Simona Granata-Menghini.

În semn de apreciere pentru contribuţia personală importantă, avută de-a lungul timpului, în procesul de consolidare şi dezvoltare a relaţiilor bilaterale dintre România şi Republica Portugheză, preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional 'Pentru Merit' în grad de Comandor domnului Bonte Alain, consul onorific al României la Estoril.

Simonei Granata-Menghini i-a fost conferit Ordinul Naţional 'Serviciul Credincios' în grad de Comandor.

În semn de apreciere deosebită pentru promovarea valorilor democratice, a drepturilor omului şi a statului de drept, pentru disponibilitatea cu care a susţinut dialogul cu autorităţile române, preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional 'Serviciul Credincios' în grad de Comandor doamnei Granata-Menghini Simona, director, secretar al Comisiei Europene pentru Democraţie prin Drept, Comisia de la Veneţia. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii