Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:19 23 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii semnate de premierul Cîțu. Pe cine a eliberat din funcție și pe cine a numit

ro

20 Feb, 2021 00:30 1255 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României Partea I numărul 174 din 19 februarie prmul ministru Florin-Vasile Cîțu a semnat o serie de decizii.

Prima dintre ele face referire la eliberarea lui Eugen Ștefan-Dorel Cojoacă din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice.

O alta se referă la eliberarea lui Liviu Bostan din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Institutului Național de Administrație, iar următoarea de numirea lui Liviu Bostan în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice.

Totodată premierul a semnat și o decizie privind numirea lui Paul Ene în funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, dar și una pentru numirea lui Robert-Eugen Szép în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.
 
De asemenea în Monitorul Oficial 173 a fost publicată decizia prin care Iulia Popovici este numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii.
 
Toate deciziile primului ministru au fost contrasemnate de secretarul general al Guvernului Tiberiu Horațiu Gorun.
 
Sursa foto: Guvernul României
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii