Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:38 22 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante adoptate de Adunarea Generală a Asociaților Perfect Relax

ro

28 Aug, 2021 09:53 844 Marime text
  • Perfect Relax SRL își propune să dezvolte un Centru ce va oferi servicii psihologice integrate de Sănătate emoțională și socială pentru copii și adulți, întru-un cadru special amenajat, utilizând tehnici moderne de terapie.
În data de 21.06.2021 a fost luată Hotărârea nr. 1 în cadrul Adunării Generale a Asociaților societății Perfect Relax SRL.

Munteanu Iuliana Gabriela, deținând un număr de 12 părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, reprezentând 60% din capitalul social al societății și Munteanu Mihai, deținând un număr de 8 părți sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, reprezentând 40% din capitalul social al societății cu unanimitate de voturi, au hotărât:

1. Actualizarea actului constitutiv al societății Perfect Relax, astfel:
- Art. 33, 34, 35 și 44 se modifică; forma actualizată este următoarea:
-Art. 33 societatea prin activitatea pe care o desfășoară se obligă să respecte următoarele criterii:

a) să acționeze în scop social și/sau în interesul general al comunității
b) să aloce minimum 100% din profitul realizat scopului social și rezervei statuare
c) se obligă să transmită bunurile rămase în urma lichidării către una sau mai multe întreprinderi sociale
d) să aplice principiul echității sociale față de angajați, asigurând niveluri de salarizare echitabile între care nu pot exista diferențe care să depășească raportul de la 1 la 8.

Perfect Relax SRL își propune să dezvolte un Centru ce va oferi servicii psihologice integrate de Sănătate emoțională și socială pentru copii și adulți, întru-un cadru special amenajat, utilizând tehnici moderne de terapie.

Pentru realizarea și dezvoltarea misiunii sale sociale, Perfect Relax va contribui la îmbunătățirea stării de sănătate emoțională a persoanelor aflate în dificultate sau care parcurg o situație de criză.


Pentru realizarea și dezvoltarea misiunii sale, întreprinderea socială își propune să înființeze și un centru de voluntariat format în principal din studenții Facultății de psihosociologie din Constanța, care vor participa la activitățile desfășurate de firmă în interesul comunității

2. Este împuternicită Munteanu Iuliana Gabriela să ridice, să semneze toate documentele și să îndeplinească toate activitățile necesare, pentru înregistrarea prezentei hotărâri, să reprezinte societatea la Oficiul Registrului Comerțului.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii