Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:15 02 10 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ziua Jandarmeriei Române, avansări în grad la IJJ Constanţa şi Gruparea Mobilă Tomis Constanţa (galerie foto)

ro

03 Apr, 2017 13:22 5569 Marime text
Cu prilejul aniversării a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, trei ofiţeri - maior Davidencu Bogdan la gradul de locotenent colonel, maior SamaraStelian la gradul de locotenent colonel, maior Dinu Dan la gradul de locotenent colonel şi şapte subofiţeri: plutonier major Dumitru Mircea la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Minică Ionuţ la gradul de plutonier adjutant,  plutonier major Moisă Ilie Daniel  la gradul de plutonier adjutant,  plutonier major Sescioreanu Cristian la gradul de plutonier adjutant,  plutonier major Spătaru Marius la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Vizireanu Marian la gradul de plutonier adjutant şi plutonier Tudor Mădălina la gradul de plutonier major.

De asemenea, mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu au fost recompensaţi cu mulţumiri, felicitări şi diplome de merit.

Avansări în grad au avut loc şi la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa. Aici a avut loc avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a jandarmilor care au obţinut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată.
La ofiţeri – locotenent colonel Trancă Sorin a fost înaintat la gradul de colonel, şi patru subofiţeri: plutonier major Chivu Emanuel; Cicîrîc Adrian; Opria Felix şi Ţugurel Florin la gradul de plutonier adjutant.

Sursa foto: IJJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii