Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Internaţională a Copilului Primăria municipiului Medgidia organizează numeroase activităţi culturale şi recreative

ro

27 May, 2014 00:00 2444 Marime text
În perioada 25 mai - 1 iunie, Primăria municipiului Medgidia organizează o serie de evenimente care se vor încheia cu o amplă acţiune dedicată Zilei Internaţionale a Copilului.
Astfel, joi, 29 mai, începând cu ora 8.30, va avea loc ceremonia de depunere de coroane la Monumentul Eroului Român, urmând ca, de la ora 10.00, să se deschidă, la Cercul Militar Medgidia, expoziţia „Cultul Eroilor în armată şi în credinţa neamului“.
Ziua de vineri, 30 mai, este dedicată Crosului Porţilor Deschise, care se va desfăşura pe Stadionul „Iftimie Ilisei“, începând cu ora 9.30. Sâmbătă, la sala mare a Cercului Militar Medgidia, de la ora 14.00, locuitorii Medgidiei sunt aşteptaţi la Festivalul de Muzică pentru Copii „Tinere Speranţe“, secţiunea Muzică Uşoară. Evoluţiile din cadrul categoriei Muzică Populară vor avea loc duminică, 1 iunie, începând cu ora 17.00, în acelaşi loc.
Ziua de 1 Iunie este dedicată tuturor copiilor din Medgidia, Primăria municipiului organizând pentru aceştia multiple acţiuni. De la ateliere de pictură şi expoziţii de carte, până la ateliere de şah, balet, pian, canto, teatru, dansuri sportive şi moderne, toate se vor desfăşura în Parcul 1 Mai din localitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii