Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Femeii „Gala Excelenţei şi Performanței Feminine”, organizată de Consiliul Județean Constanța. Ce premii au fost acordate

ro

08 Mar, 2024 13:59 778 Marime text





 
  • Consiliul Județean Constanța a organizat ieri, 07 martie 2024, cea de-a doua ediție a „Galei Excelenţei şi Performanței Feminine”. Evenimentul, dedicat femeilor care au avut o contribuţie semnificativă la dezvoltarea anumitor segmente economico-sociale, a fost organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Femeii.

În cadrul acestuia, au fost acordate trofee de excelenţă unor distinse doamne care, prin profesionalismul și dedicarea lor, au adus plus valoare în următoarele sectoare de activitate: Sport, Administrație Publică, Mediul Privat, Implicare în comunitate, Cercetare în Medicină, Mediul Academic, Educație, Cultură, Militar, Profesii Juridice, ONG și Mediul de Afaceri.
 

„Dintotdeauna m-a uimit energia inepuizabilă a mamelor, a colegelor și a tuturor femeilor care mă înconjoară. Forța unei femei hotărâte și pasionate de ceea ce face este cu adevărat impresionantă, iar acest spirit admirabil al femeilor trebuie să fie sărbătorit și recunoscut în fiecare zi.
Indiferent dacă este vorba despre gestionarea echilibrului dintre rolurile de mamă și carieră, despre sprijinirea și încurajarea celor din jur sau despre transpunerea pasiunilor în rezultate concrete, femeile aduc o valoare inestimabilă în toate aspectele vieții noastre.
Aseară, în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Excelenței și Performanței Feminine am celebrat femeia și am onorat realizările notabile ale unor doamne distinse care au adus contribuții semnificative în diferite domenii ale societății noastre. Personalități consacrate sau aflate la începutul carierei, fiecare dintre aceste doamne sau domnișoare au reușit prin munca lor să inspire și să schimbe lumea în bine.
Felicit din suflet câștigătoarele acestei ediții, pentru eforturile depuse și pentru contribuțiile lor deosebite la progresul societății! Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, mesajul meu este unul singur: Îndrăzniți mai mult, doriți mai mult și credeți în puterea voastră de a schimba lumea cu fiecare pas pe care îl faceți!
La mulți ani tuturor femeilor!” –a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

 
Într-un cadru festiv au fost acordate un număr de 24 de trofee de excelenţă următoarelor: Camelia Voinea – Sport, Nicoleta Vrabie – Administrație Publică, Georgiana Rusu – Implicare în Comunitate, Dr. Georgiana Ioana Oglindă – Start la Viață, Prof. univ. doctor Diane Vancea – Mediul Academic, Prof. Cristina Anghel – Educație, Loc. Comandor Mădălina Drăgan Ghigalău – Militar, Plutonier Adjutant Șef Lăcrămioara-Anita Bălan – Securitate și Situații de Urgență, Agent Șef Adjunct de poliție Ceară Olimpia – Securitate și Ordine Publică, Av. Maria Verotti – Profesii Juridice, Selma Mutalîp – Relații internaționale, Mariana Belcin – ONG, Ruxandra Serescu – Promovare Mediul de Afaceri și Coagulare Socială, Mariana Gâju – Administrație Publică și Ileana Gheorghiu – Conținut Social Media.
 
De asemenea, au fost acordate un număr de trei trofee de excelență în Mediul privat, doamnelor: Alexandra Cucu – „Antreprenor și Om de Presă”, Ștefania Filip – cel mai bun “START UP” și  Liliana Diaconu – cel mai bun „Profit”.
 
Totodată, în domeniul Cercetării în Medicină, trofeul pentru “Notorietate” i-a fost înmânat doamnei dr. Mariana Așchie, în timp ce trofeul pentru “Debut” i-a revenit doamnei Dr. Mihaela Pundiche.
 
Nu în ultimul rând, au fost acordate patru trofee în domeniul Cultural: Leliei Rus-Pîrvan și Laurei Abibula-Stroe pentru “Dezvoltare și promovare tradiții dobrogene”, Mirelei Pană pentru “Spectacol” și doamnei conf. univ. dr. Lăcrămioara Berechet, pentru “Literatură”.
 
La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale, reprezentanți ai mediului academic, ai mediului de afaceri, precum şi membri marcanţi din mai multe domenii de referinţă din judeţul Constanţa.
 
 Citește și
Gala a Excelenţei şi Profesionalismului Feminin va fi organizată pentru Consiliul Județean de Act Studio Foto-Video SRL (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii