Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De unde îți poți cumpăra ochelari de soare originali în Constanța

ro

17 May, 2023 14:09 1377 Marime text
  • Ochelarii de soare originali care îți protejează ochii și arată foarte bine în același timp nu sunt greu de găsit. Cu toate acestea, poate fi dificil să decizi de unde să cumperi acea pereche perfectă care se potrivește bugetului și stilului tău. Pentru că, ei bine, în 2023 există atât de multe opțiuni, atât fizice, cât și online, pentru a găsi ochelarii de soare potriviți pentru tine.
Atunci când te pregătești să intri în lumea cumpărăturilor, unele aspecte legate de ochelarii de soare nu pot fi ignorate. Ca și faptul că trebuie să îi porți în timpul zilei. În caz contrar, razele ultraviolete ale soarelui îți pot deteriora corneea și retina în timp, existând riscul apariției unor afecțiuni oculare grave, cum ar fi cataracta sau degenerescența maculară.
Având în vedere importanța ochelarilor de soare, următoarele întrebări rămân valabile: Ar trebui să îi cumperi dintr-un magazin online? Să cauți o pereche potrivită în mall, la magazinele de fashion? Sau să mergi la un magazin de optică specializat în ochelari?

Ochelari de soare originali în Constanța

Dacă preferi să încerci un produs înainte de a-l achiziționa, atunci cumpărăturile într-un magazin fizic este cea mai bună opțiune. În plus, dacă intenționezi să găsești ochelari de soare în nuanțe potrivite și conform unei prescripții medicale, cel mai bine este să faci cumpărăturile într-un magazin de optică specializat în ochelari.
Dacă vrei să găsești ochelari de soare în Constanța, poți veni într-unul din showroomurile fizice Lensa.
Lensa este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după 10 ani de activitate s-a poziționat între cei mai mari jucători pe piața de optică din țară.
Chiar dacă a început ca un magazin online de lentile colorate, Lensa adună astăzi în portofoliu sute dintre cele mai renumite branduri de ochelari de soare și rame de vedere. Prin urmare, nu ai cum să dai greș și să nu găsești o pereche originală într-un magazin Lensa din Constanța.
Totuși, dacă ți se pare dificil să găsești ceea ce-ți dorești de unul singur, norocul este de partea ta! În magazinele Lensa din Constanța primești consultanță personalizată prin cei mai buni consilieri, pentru a asigura o experiență peste așteptări.

La ce să fii atent când cumperi ochelari de soare

Absorbție UV 100%

Întreabă consultantul de optică din magazinul Lensa de ochelarii de soare disponibili care absorb 100% din lumina UV. Acest lucru este necesar deoarece expunerea pe termen lung la razele ultraviolete poate provoca leziuni oculare.

Polarizare

În timp ce polarizarea nu este la fel de vitală ca absorbția UV, lentilele polarizate reduc strălucirea reflectorizantă și pot fi utile pentru condusul pe timp de zi.

Garanție

Lensa oferă garanție pentru orice pereche achiziționată, fie din magazinul online, fie fizic.
Perioadele de garanție extinse sunt și mai necesare dacă ai un istoric în zgârierea lentilelor sau deteriorarea ramelor.
Fie că ai nevoie de ochelari de soare originali pentru ocazii speciale, fie pentru utilizarea zilnică, o pereche bună este o necesitate pentru toată lumea. Nu doar că arată grozav, dar îți protejează ochii de razele nocive.
Având în vedere importanța lor pentru sănătate și stil, vino într-unul din showroomurile Lensa din Constanța și alege-ți ochelarii de soare potriviți.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii