Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. De sâmbătă, comuna Albești se chinuie fără curent electric. Aproximativ șapte străzi sunt afectate. Ce spune viceprimarul?

ro

06 Nov, 2023 15:29 1004 Marime text
Sursa foto: Unsplash
UPDATE 

În jurul orei 18.00 s-a remediat problema și la Albești, potrivit prefectului Silviu Coșa. 


Locuitorii din comuna Albești, județul Constanța, se plâng că începând din ziua de sâmbătă, 4 noiembrie, au rămas fără curent electric în toată localitatea. De atunci se confruntă cu această situație, fără să primeasă vreun răspuns sau lămurire și chinuindu-se să se descurce cum pot, în lipsa curentului electric.

Ba mai mult, o femeie nemulțumită de starea de fapt și care ne-a contactat telefonic, susține că s-a făcut scrum și un generator.
 
Contactat telefonic de redacția noastră, viceprimarul comunei Albești, Cristian Vlad spune că a făcut toate demersurile care au ținut de el să se rezolve situația, dar nu s-a întâmplat nimic.

Viceprimarul susține că, într-adevăr, a fost un deranjament colectiv, cu ceva timp în urmă, care se rezolvase, însă aproximativ șapte străzi au rămas, în continuare fără curent electric.

„Am sunat la deranjamente la firma de distribuție, de câteva zile tot sun , dar nu mi-a răspuns nimeni. În disperare de cauză, am sunat și la ISU, doar s-o rezolva ceva. Este inadmisibil așa ceva, eu înțeleg că se lucrează sau că au probleme, dar situația se prelungește nepermis de mult. Locuitorii comunei stau fără curent electric de sămbătă, nu se poate așa ceva. Și ce este și mai deranjant, este că nici nu știm ce se întâmplă, care este cauza”, declară viceprimarul Cristian Vlad.


De asemenea, acesta a informat că a luat legătura și cu prefectul județului Constanța, Silviu Ioan Coșa, care are o întâlnire astăzi, cu reprezentanții firmei de distribuție, și de la care așteaptă un răspuns.

Biroul de presă al Prefecturii Județului Constanța a transmis că astăzi s-au pus în funcțiune pompele de apă în comună, și tot astăzi se va afla un răspuns despre reluarea furnizării curentului electric, în urma întâlnirii prefectului cu reprezentanții Enel.

Privitor la situația din comuna Albești, prefectul Silviu Coșa a făcut precizări. Aceasta este la curent cu situația.

Se încearcă remedierea problemei, însă mâine va avea loc o nouă ședință pentru discuta capacitatea de intervenție. 

Coșa a precizat că a fost sesizat de sâmbătă și a luat legătura cu RAJA și Enel, cu grupul de suport tehnic. RAJA a pus în funcțiune pompele de apă, instalațiile si au căutat să rezolve defecțiunile. Enel pe trei linii ar fi rezolvat problemele, dar au rămas probleme pe celelalte străzi, unde se încearcă remedierea. Echipele Enel se află în teren. 

În ședința de mâine se va vedea dacă lucrurile s-au rezolvat, sunt în legătură permanentă cu viceprimarul.
Acesta mă informează constant cu dinamica situației, a precizat prefectul Silviu Coșa pentru cotidianul ZIUA de Constanța. 


 Citește și:

Lucrările la DJ 393 Coroana – Albești s-au încheiat” (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii