Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce să alegi o casă de pariuri online cu licență

ro

09 Aug, 2022 16:19 1298 Marime text
sursa foto: Pexels
Atunci când există o mulțime de opțiuni disponibile, alegerea este dificil de făcut. Iar acest lucru este absolut valabil și în cazul caselor de pariuri. În ultimii ani au apărut o mulțime de case de pariuri online, așa că pentru un parior nu este deloc ușor să o aleagă pe cea la care să parieze cel mai des.

De cele mai multe ori, pariorii aleg să își plaseze biletele acolo unde joacă și prietenii lor. Alteori, promoțiile și bonusurile oferite de către casele de pariuri online reprezintă factorul decisiv. La fel de multe sunt și persoanele care aleg să parieze la casa de pariuri cea mai apropiată de locuința lor.

Dar, să nu uităm că există și alți factori importanți de care trebuie să ții cont numaidecât atunci când alegi casa de pariuri la care să joci. Licența reprezintă un astfel de detaliu important.

Drept urmare, în acest articol am decis să prezentăm principalele motive pentru care fiecare parior ar trebui să aleagă să joace numaidecât doar la casele de pariuri licențiate. Poți descoperi și tu aceste motive în rândurile următoare.

Este singurul mod legal de a paria

Înainte de a vorbi despre alte motive pentru a alege o casă de pariuri online cu licență, să nu uităm faptul că acest cadru legislativ reprezintă de departe cel mai important motiv. Nu ar trebui să îți dorești probleme cu legea, așa că atunci când arunci o privire peste top case pariuri online, licența reprezintă un aspect ce trebuie să te preocupe numaidecât.

Drept urmare, dacă vrei să joci la pariuri fără griji sau teama că ai putea primi anumite sancțiuni, atunci alege o casă de pariuri licențiată și vei scăpa de tot acest stres. Este cel mai bun motiv și ar trebui să te convingă și pe tine să alegi astfel!

Nimic rău nu ți se poate întâmpla

Nu numai că nu poți fi amendat dacă alegi să joci la o casă de pariuri licențiată, ci totodată ai parte de multe alte avantaje. De exemplu, un alt motiv major pentru a alege să joci la o casă de pariuri cu licență este faptul că nimic rău nu ți se poate întâmpla.

Nu ai vrea ca un bilet să iți fie anulat fără un motiv concret, sau să fii victima unui abuz din partea casei de pariuri la care ai ales să joci, nu? Ei bine, atunci când casa de pariuri la care ai ales sa joci dispune de o licență, fii sigur că nimic rău nu ți se poate întâmpla. Iar dacă se întâmplă totuși să ai anumite probleme, vei avea cui să te plângi și cu siguranță problema iți va fi rezolvată în cel mai scurt timp posibil.

Mai exact, dacă treci printr-o situație neplăcută și ai un conflict cu casa de pariuri la care ai ales să joci, poți face o plangere la Oficiul National al Jocurilor de Noroc din România, instituție ce mai este cunoscută și cu acronimul de ONJN. Iar atât timp cât dreptatea este de partea ta, fii sigur că problema iți va fi rezolvată.

Taxele sunt oprite direct la sursă

În general, plata impozitelor și a taxelor creează disconfort, ceea ce înseamnă timp pierdut, birocrație și alte complicații. Ei bine, un alt motiv pentru care ar trebui să alegi o casă de pariuri online cu licență este și faptul că în acest mod vei scăpa de plata taxelor și impozitelor.

Sigur, asta nu înseamnă că nu vei plăti taxe sau impozite, deoarece parierea în mod legal implică această responsabilitate, însă sumele de bani ce reprezintă taxele și impozitele raportate câștigurilor obținute din activitatea de pariere online vor fi oprite la sursă, iar casa de pariuri se va ocupa personal de plata acestora. Asta înseamnă mai mult confort pentru pariori, ce ar trebui să reprezinte un motiv decisiv în alegerea unei case de pariuri.

Ai parte de condiții de pariere excelente

Atât timp cât o casă de pariuri obține licentă de la ONJN, își asumă responsabilitatea de a oferi pariorilor cele mai bune condiții pentru o experiență cât mai placută. Asta se poate traduce printr-o ofertă cât mai generoasă pentru pariorii din România, suport în limba română, o platformă disponibilă, de asemenea, în limba română, cât mai ușor de folosit și mai intuitivă totodată.
Toate aceste condiții iți vor fi oferite atât timp cât alegi să joci la o agenție ce face parte din top case pariuri online. Iar acesta reprezintă un bun argument pentru care licența ar trebui să reprezinte un criteriu decisiv de alegere a unei agenții de pariuri.
Ține cont de aceste 3 motive și alege o casă de pariuri cu licență iar mai apoi vei descoperi numeroase alte beneficii ce îți vor demonstra că ai făcut o alegere reușită.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii