Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Black Friday la Brick, reduceri substanțiale la sute de produse

ro

13 Nov, 2023 12:51 778 Marime text
  • La Brick s-a dat startul campaniei de Black Friday cu reduceri substanțiale la sute de produse de bricolaj și materiale de construcție până pe 26 noiembrie.
  • Clienții pot alege plata în rate egale prin variatele soluții financiare existente în magazinele Brick.
 
Magazinul de bricolaj și materiale de construcție preferat de constănțeni își așteaptă vizitatorii cu reduceri la o selecție de sute de produse în luna noiembrie.
Reducerile de preț vor fi active de pe 10 noiembrie 2023, până pe 26 noiembrie inclusiv. Vizitatorii magazinelor Brick vor putea găsi și anul acesta reduceri de neratat la următoarele categorii de produse: lacuri și vopsele, gresie și faianță, materiale de construcție, decorațiuni, electrocasnice, instalații electrice, mașini și echipamente de lucru, mobilier.
În oferta magazinelor fizice Brick poți găsi produsele potrivite pentru casă și grădină la prețuri corecte. Profită și alege o nouă canapea pentru living, baterii moderne pentru baie si bucătărie, cele mai noi modele de gresie faianță și parchet sau culoarea preferată de vopsea pentru o împrospătare a pereților casei.
Magazinele Brick îți oferă posibilitatea de a achiziționa produsele necesare pentru construirea unei case sau pentru o renovare completă într-un cadru facil: poți opta pentru plata în rate egale prin creditul Partener de la Unicredit Finance Consumer sau poți achita cu cardul propriu de cumpărături. Clienții au opțiunea de a alege plata în 10 rate prin cardul StarBT de la Banca Transilvania până la finele anului 2023. Sau pot opta în continuare pentru 6 rate prin CardAvantaj de la Credit Europe Bank sau cardul de cumpărături de la Alpha Bank.
În magazinele Brick vei găsi mereu o gamă largă de articole de grădinărit, mobilier, instalații electrice și sanitare, materiale de construcție, amenajări interioare, lacuri și vopsele, gresie și faianță, mașini echipamente.
Pentru cei care preferă cumpărăturile online, puteți vedea selecția de produse și reducerile de preț de Black Friday și pe site-ul companiei www.brick-romania.ro
Brick România vă oferă o serie de facilități precum: transport gratuit pentru cumpărături ce depășesc suma de 700 lei în orașul Constanța; debitarea unor materiale precum țeavă rotundă de oțel, policarbonat, cornier sau oțel lat; calcularea necesarului de oțel beton; consultanță pentru precomenzi la produsele greu manevrabile sau cu rezervare, mixaj vopsele.
Puteți urmări toate evenimentele și campaniile active în magazinele Brick pe www.brick-romania.ro și pe pagina de Facebook Brick Romania.
Despre Brick România
Compania Brick România este primul brand de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI din țară, cu o tradiție de 20 de ani pe piață dobrogeană. Înființat în anul 2002, magazinul Brick este un solid furnizor de produse universale folosite pentru construirea, întreținerea, amenajarea sau decorarea locuinței. Brick se adresează în special clienților persoane fizice, pentru proiecte de tip DYI, dar și dezvoltatorilor imobiliari pentru proiecte rezidențiale, oferind un portofoliu de 60.000 de articole din 15 domenii.
După magazinul Brick Constanța deschis în 2002, în ultimii ani alte noi magazine au fost inaugurate. Astfel, compania constănțeană Brick este prezentă din anul 2017 și pe piața din sudul litoralului prin magazinul Brick Mangalia, în anul 2019 compania a inaugurat magazinul Brick Giurgiu, iar în vara lui 2021 a fost deschis centrul regional Ovidiu. Pentru următorii ani, compania are în plan locații noi în Oradea, Cluj sau București. În prezent, echipa Brick România numără aproximativ 300 de angajați, număr care va crește odată cu deschiderea noilor magazine.
Cu o politică de preţuri accesibile și reușind să mențină un raport excelent calitate-preț, echipa Brick și-a demonstrat angajamentul față de clienți, care au recompensat brandul cu fidelitatea lor, astfel că materialele cumpărate de la Brick sunt astăzi prezente în aproape fiecare casă din Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii