Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

David Guetta, pentru a patra oară DJ-ul numărul 1 al lumii. Acesta a urcat și pe scena UNTOLD

ro

16 Nov, 2023 20:57 1090 Marime text
Sursa foto: UNTOLD



 
  • Organizatorii UNTOLD au adus în ultimii ani în România cei mai buni DJ și producători din lume, care au făcut show-uri memorabile pe Cluj-Arena. Așteptat în fiecare vară cu emoție de fanii veniți din peste 100 de țări ale lumii, UNTOLD și-a reconfirmat statutul, reușind ca în cele 4 zile de festival să vină cu un line-up impresionant în care s-au regăsit nouă dintre cei mai bine plasați 10 DJ ai lumii.
 
 
Francezul David Guetta ocupă locul 1 în clasamentul DJ-ilor profesioniști și este locul 1 pentru mulți dintre fanii festivalului UNTOLD. A fost unul dintre cei mai activi artiști ai anului 2023, a menținut un nivel incredibil al calității în aparițiile live sau în producțiile proprii. David Guetta a ocupat anul acesta locul 1 și în clasamentul celor mai buni 100 de producători ai lumii. Pentru ediția de anul viitor are două nominalizări la categoria Best Pop Dance Recordings. Guetta a fost headliner al ediției 2023 a festivalului UNTOLD, iar set-ul său a fost o combinație de energie, entuziasm și bucuria de a se reîntâlni cu fanii din România.
 

„Am un mesaj pentru toți cei care iubesc muzica: și eu trăiesc pentru muzică și vă sunt recunoscător că-mi ascultați piesele, DJ set-urile, producțiile proprii!  Continuați să veniți la UNTOLD, acest loc e de-a dreptul nebunesc! Îți mulțumesc foarte mult, UNTOLD!” a mărturisit David Guetta la UNTOLD.

 
În 2023 Dimitri Vegas & Like Mike ocupă locul 2 în topul celor mai buni 100 de DJ ai lumii. Show-urile live unice i-au transformat în staruri globale, cei doi frați au fost headlineri ai festivalului UNTOLD.
 
 
Organizatorii UNTOLD au adus în ultimii ani în România cei mai buni DJ și producători din lume, care au făcut show-uri memorabile pe Cluj-Arena. Așteptat în fiecare vară cu emoție de fanii veniți din peste 100 de țări ale lumii, UNTOLD și-a reconfirmat statutul, reușind ca în cele 4 zile de festival să vină cu un line-up impresionant în care s-au regăsit nouă dintre cei mai bine plasați 10 DJ ai lumii.
 
Martin Garrix Alok a reușit să capitalizeze un număr record de voturi. Brazilianul care a făcut un show live excepțional pe Cluj-Arena pentru al treilea an consecutiv, ocupă locul 4 în clasamentul celor mai buni 100 DJ ai lumii.
 

,,Nu aveți numai cei mai mari DJ și scena principală care este incredibilă, dar aveți și niște fani absolut minunați! Iar asta face ca această combinație să fie perfectă!”, a spus Alok
 

De asemenea, Armin van Buuren, care pentru 21 de ani la rând s-a aflat în clasamentul primilor cinci DJ ai lumii, a reușit ca la fiecare apariție live pe Cluj-Arena să construiască o relație specială cu fanii festivalului UNTOLD.  
 
În 2023, Armin van Buuren își păstrează trofeul la categoria „Highest Trance” și ocupă locul 5 în clasamentul celor mai votați 100 de DJ ai lumii. Top 100 DJs este singurul clasament internațional dedicat DJ-ilor, realizat de publicația britanică DJ Mag, a fost prezentat în cadrul unui eveniment în Ibiza.
 
În clasamentul realizat de publicația DJ Mag au votat peste 1,3 milioane de oameni din 237 de țări ale lumii.
 

David Guetta a ocupat anul acesta locul 1 și în clasamentul celor mai buni 100 de producători ai lumii. Este impresionant parcursul acestui DJ în ultimii ani, vorbim de o carieră legendară, iar în această toamnă a primit o nouă recunoaștere venită din partea organizatorilor Grammy. Pentru ediția de anul viitor are două nominalizări la categoria Best Pop Dance Recordings.
 
Guetta a fost headliner al ediției 2023 a festivalului UNTOLD, iar set-ul său a fost o combinație de energie, entuziasm și bucuria de a se reîntâlni cu fanii din România.
 
Citește și
UNTOLD Dubai anunță primii artiști prezenți la festival. Unii dintre cei mai apreciați DJ ai lumii sunt așteptați în orașul viitorului
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii