Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Drăgulin, primarul în funcție al municipiului Călărași, s-a stins din viață

ro

12 Oct, 2020 10:39 2088 Marime text
  • Din pricina problemelor medicale, Daniel Drăgulin nu a mai putut participa la ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile locale.

Doliu în Călărași, după ce primarul în funcție al municipiului, Daniel Drăgulin, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. 
 
Președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL, Drăgulin a murit după ce a fost infectat cu coronavirus, edilul fiind internat la Institutul Matei Balș din București cu mai multe comorbidități.

Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, se menționează într-un comunicat al PNL.


Din pricina problemelor medicale, Daniel Drăgulin nu a mai putut participa la ultima săptămână a campaniei electorale pentru alegerile locale.

Scrutinul pentru funcția de primar al municipiului Călărași a fost câștigat de Marius Grigore Dulce (PSD), cu 43% din voturi, în timp ce Daniel Drăgulin a obținut 32%.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii