Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:03 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan-Tiberiu Anghel, încă patru ani, administrator al societăţii Iridex Group Salubrizare SRL, din Costineşti

ro

30 May, 2020 00:00 2403 Marime text
  • Iridex Group Import Export SRL, Servicii Salubritate Bucureşti SA şi Anghel Olga, în calitate de asociaţi ai Societăţii Iridex Group Salubrizare SRL au aprobat o decizie importantă.
 
Hotărârea nr. 6/13.05.2020 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Iridex Group Salubrizare SRL, cu sediul în comuna Costineşti, satul Schitu, judeţul Constanţa, a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Iridex Group Import Export SRL, cu sediul in Bucureşti, reprezentată legal prin Pascu Florin, Servicii Salubritate Bucureşti SA, cu sediul în Bucureşti, reprezentată prin Pascu Cristian, şi Anghel Olga, în calitate de asociaţi în cadrul Societăţii Iridex Group Salubrizare SRL, au aprobat mai multe decizii.
 
Asociaţii au apobat prelungirea mandatului administratorului aflat în funcţie, Dan-Tiberiu Anghel, până la data de 16.05.2024, fiind investit cu drept de reprezentare în realizarea scopului şi obiectului de activitate a societăţii, cu drept de semnătură pentru toate operaţiunile de conducere şi/sau executive, în conformitate cu prevederile legale şi ale Actului constitutiv.
 
Citeşte şi:
 
Aproximativ un milion de euro - majorare de capital la Iridex Group Filiala Costineşti

Primăria Negru Vodă s-a trezit cu un singur ofertant pentru salubrizarea oraşului (documente)

Iridex Group Import-Export Bucureşti Filiala Costineşti SRL oferă servicii de salubrizare în Cobadin (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii