Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacia 2001 SA îşi schimbă domeniul de activitate. Ce se va stabili la prima adunare a acţionarilor

ro

29 Mar, 2019 00:00 1460 Marime text
Administratorul unic al societăţii Dacia 2001 SA, cu sediul în Mamaia, Hotel Dacia Nord a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 25 aprilie 2019, de la ora 12:00, la sediul societăţii.
Pe ordinea de zi a şedinţei se numără schimbarea sediului societăţii în Mamaia, restaurant Dacia, retragerea din calitatea de administrator a lui Dorin Stănescu şi numirea în calitatea de administrator a lui Raimond-Iulian Petrişor, pentru o perioadă de 4 ani. De asemenea, se renunţă la calitatea de reprezentant a lui Nicolae Catrinoiu. Se mai înlocuieşte auditorul financiar G&D Parteners-Audit Consulting SRL cu Dobriţă Ioanei – birou expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal şi evaluator, pentru o perioadă de 3 ani. Se renunţă la calităţile de cenzor şi cenzor supleant a Mărioarei Rusu, Marin Spilcea, Şenol Medgit, Mărioarei Vâlcescu, Nela Ştefan şi Nina Petcu. Obiectivul principal al societăţii este înlocuit cu închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii. Se renunţă la codul CAEN 5510 Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.
Se închid cele două puncte de lucru din Mamaia – Restaurant Dacia şi Hotel Dacia Sud.
De asemenea se propune data de 14 mai 2019 ca data de înregistrare în registrul acţionarilor la data de referinţă 9 aprilie 2019. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii