Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dacă nu pregătesc fetele, nu vin" Mazăre pleacă în pelerinaj ca să explice „cum se face treaba"

ro

11 May, 2012 02:51 1705 Marime text
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, ieri, în cartierul de locuinţe modulare Henri Coandă, că în cursul săptămânii viitoare pleacă în ţară, la invitaţia unor colegi din PSD, pentru a participa la evenimentele de lansare ale acestora. „Am mai multe invitaţii, de la Craiova, Tulcea, Botoşani, Braşov, de la candidaţii PSD, să merg acolo să fac vorbire despre programele pe care le-am făcut la Constanţa", a declarat edilul şef al municipiului Constanţa.

În continuare, şeful administraţiei publice locale constănţene a explicat că, pentru a fi prezent la aceste lansări, a impus condiţii: „Condiţia mea ştiţi care a fost? 20 de tineri, din care trei sferturi să fie fete frumoase, îmbrăcaţi militar, beretele le aduc eu şi le explic cum se face treaba. Dacă nu pregătesc fetele, nu vin".

Mazăre a specificat că luni va fi prezent la Craiova. Întrebat cum priveşte debutul campaniei electorale pentru scrutinul din 10 iunie, primarul a răspuns, glumind: „Îmi tremură genunchii de frică. Ăsta-i motivul pentru care fug la Craiova".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii