Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:08 28 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curriculum Vitae Prof. univ.dr. Tofolean Ioan Tiberiu, noul manager al Spitalului Județean Constanța

ro

10 Nov, 2020 00:00 3007 Marime text
 
  • Prof. univ.dr. Tofolean Ioan Tiberiu este noul manager al Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța
  • Informația a fost confirmată de către președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, aflat la Ministerul Sănătății
  • Noul manager a mai fost la cârma spitalului între 2005 și 2008
  • În secțiunea „Documente” puteți vizualiza CV-ului noului manager
 
Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, se afla încursul zilei de ieri la Ministerul Sănătății pentru a discuta mai multe probleme legate de subiectul sănătății în județ. Printre altele, s-a luat decizia schimbării managerului de la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Astfel, mandatul dr. Cătălin Grasa s-ar încheia în această săptămână, intrând în drepturi noul manager, Prof. univ.dr. Tofolean Ioan Tiberiu.
 
Nu este prima oară când dr. Ioan Tofolean se află la cârma managerială a unității medicale. El este, de asemenea, și profesor universitar la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius Constanța.
 
Potrivit CV-ului, care se află atașat în secțiunea „Documente”, începând cu anul 2008, până în 2019 (la momentul completării CV-ului), a fost profesor universitar la Facultatea de Medicină Constanța, Universitatea Ovidius. Între septembrie 2004 și 2008 a fost conferențiar universitar la Universitatea „Ovidius”. Între martie 1999 și septembrie 2004 a fost șef de lucrări la aceeași instituție, iar între 1991 și 1999 a fost asistent unversitar.
 
Între decembrie 2005 și martie 2008 a fost manager, numit prin concurs la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
Are mai multe premii științifice la portofoliu:
  • Premiul I la Sesiunea de comunicări științifice studențelti Cluj-Napoca, 11 mai 1984, pentru lucrarea „Cauze metabolice favorizante în litiaza renală” – prim autor
  • Premiul I la Sesiunea Națională de comunicări științifice studențești, Tg.-Mureș, noiembrie-decembrie 1984 pentru lucrarea „Cauze metabolice favrorizante în litiaza renală” – prim autor.
  • Premiul I la Sesiunea de comunicări științifice a cadrelor didactice și studenților, Constanța, 4 aprilie 1997
 
 
Pentru a vizualiza CV-ul integral al noului manager de la SCJU Constanța, se regasește in secțiunea "Documente".
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii