Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța CNAPM Constanța cumpără lucrări de reparații aparate de cale și linii

ro

19 Oct, 2023 11:30 750 Marime text

 
 
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanta achiziționează, prin cumpărare directă, lucrări de reparații aparate de cale și linii în stațiile Constanța Port Terminal Ferry Boat și Constanța Port Zona C

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma licitațiapublică.ro, la data de 18 octombrie 2023.

Obiectul achiziției îl reprezintă „Servicii de management - pentru proiectul "Lucrări de reparații aparate de cale și linii în stațiile Constanța Port Terminal Ferry Boat și Constanța Port Zona C”.


Date despre achiziție

Este vorba despre achiziționarea de "Lucrări de reparații aparate de cale și linii în statiile Constanța Port Terminal Ferry Boat și Constanța Port Zona C" conform caiet de sarcini nr. 40371/ 27.09.2023.  
 
Criteriile de atribuire sunt constituite de oferta declarată câștigătoare, adică oferta cu prețul cel mai scazut, care îndeplinește toate cerințele caietului de sarcini.

Valoarea estimată a achiziției este de 72.068 lei.

Data limită depunere ofertă este de 20.10.2023 23:30.



Ce trebuie să știe ofertanții 

Ofertanții pot participa la procedura prin transmiterea unei oferte tehnico-economice (conf cerintelor min din CS) in termenul limita stabilit. Ofertantul va elabora propunerea tehnica, respectand cerintele prevazute in CS (Cerintele Beneficiarului), acestea fiind considerate cerinte minimale.Ofertantul va completa si va include in mod obligatoriu in Propunerea sa Tehnică. 
 
Condiții referitoare la contract

Vor fi respectate toate cerințele prevăzute în Caietul de sarcini. Prețul pentru lucrările executate, va fi exprimat în lei, fara TVA și nu trebuie să depășească valoarea estimată. Prețul contractului este ferm pe toată durata contractului. Durata contractului este de 3 luni. Termen de scadență pentru plata facturii este de 30 zile de la îndeplinirea cumulativă a condițiilor.


A fost emisă și o clarificare 

Potrivit documentului a fost emisă și o clarificare, cu următorul răspuns:

Pentru stația Constanța Port Terminal Ferry Boat conexiunile se vor face de personalul SCB aparținând  Sucursalei Regionale Căi Ferate Constanța Divizia Instalații.
 
Pentru Stația Constanța Port zona C, conexiunile se vor face de către personalul autorizat al operatorului economic SC San Electroterm Grup.- se arată în document. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Decizie CNSC CNAPMC SA obligată să remedieze documentația pentru atribuirea sistemului informatic integrat de management și raportare managerială

Liberalul Costin Avătavului, numit oficial director general adjunct al Portului Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii