Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta blocul de patru etaje ridicat de Sabit Daniş

ro

18 May, 2015 00:00 3945 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, societatea Pir-SA Construct SRL, prin Sabit Daniş, a depus memoriul de prezentare al proiectului „Construire imobil D+P+4 E - locuinţe colective“, necesar emiterii acordului de mediu. Imobilul urmează să fie ridicat pe strada Amurgului nr. 5.
 
Terenul pe care va fi construit blocul a fost obţinut de beneficiar conform contractului de vânzare-cumpărare, având încheierea de autentificare nr. 2562 din 23.05.2008. Conform certificatului de urbanism nr. 3006 din 1.10.2014, amplasamentul se află în intravilanul municipiului Constanţa. Potrivit memoriului depus, beneficiarul doreşte să realizeze un imobil locuinţe D+P+4E, având 30 de apartamente, dintre care zece cu câte două camere şi 20 cu câte trei camere. Construcţia va fi realizată din cadre de beton armat, planşee BA, zidărie BCA de 25 cm cu termosistem de 10 cm, învelitoare terasă necirculabilă, având instalaţie electrică, sanitară, termică - centrale proprii pe gaze. De asemenea, vor fi amenajate alei carosabile şi pietonale, 18 locuri de parcare, spaţii verzi şi un loc de joacă pentru copii. La cele 30 de apartamente vor fi asigurate 30 de locuri de parcare: 12 la demisol şi 18 în terenul amenajat. Reamintim că, pe data de 1 octombrie 2014, Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism nr. 3006, al cărui beneficiar este SC Pir-SA Construct SRL. Potrivit certificatului de construire, va fi ridicat un imobil D+P+4E+M, cu destinaţia locuinţe colective.

Registrul Comerţului, despre investitor

Conform Registrului Comerţului, societatea Pir-SA Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social pe strada Stânjeneilor din municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 1.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii şi administratorii societăţii sunt Oruc Levent, născut în anul 1968 în Abalar, Turcia, care deţine 34 de parţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 34%, şi Daniş Sabit, născut în 1963, în Constanţa, care deţine 66 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 66%. Activitatea principală a societăţii este legată de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Potrivit Registrului Comerţului, Daniş Sabit mai este asociat şi în SC Euro Medialand SRL. De-a lungul anilor, Daniş Sabit a fost implicat în mai multe societăţi, în prezent radiate: Avizcenter SRL, Kilimli Import Export SRL şi Replica Press SRL.
 
Citeşte şi
Omul de afaceri Daniş Sabit ridică un bloc de patru etaje în Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii