Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se circulă pe drumuri și autostrăzi în această dimineață. Recomandări pentru șoferi

ro

31 Jan, 2023 09:06 821 Marime text
Situația traficului, foto: Pexels Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația închisă din cauza condițiilor meteorologice sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.
 
Se circulă în condiții de ninsoare slabă, cu depunere ușoară de zăpadă pe carosabil, pe arterele rutiere din județele: Brăila, Covasna, Giurgiu, Ilfov (și mun. București), Maramureș, Suceava și Vrancea.
 
Pe autostrăzile A2 București-Constanța (km. 10-30) și A3 București-Ploiești, este de asemenea semnalată ninsoare ușoară, carosabilul fiind umed, cu depunere de zăpadă în strat subțire, se acționează unde se impune.
 
Referitor la valorile de trafic, acestea sunt în creștere în special în zona capitalei, pe sensul de intrare, respectiv pe autostrada A1 București-Pitești, DN 1 Otopeni, DN 1A Mogoșoaia, DN 3 Pantelimon și DN 7 Chitila, precum și pe Centura București, în loc. Berceni, Bragadiru, Chiajna, Domnești și Pantelimon.
 

Pentru o circulație în siguranță în condiții de iarnă, conduceți în mod preventiv, cu atenție sporită și viteză redusă, având autovehiculul echipat corespunzător, nu vă angajaţi în depăşiri riscante sau alte manevre periculoase și respectați toate regulile de circulație!, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii