Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se circulă pe autostrăzile A2 și A4 în această dimineață

ro

24 Nov, 2022 07:49 1096 Marime text
foto: Pexels Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice.
 
Ninge ușor și se circulă în condiții de iarnă pe DN 67C, pe tronsonul Novaci-Rânca, județul Gorj, fără a fi impuse restricții de circulație.
 
Este semnalată ceață, vizibilitatea fiind afectată sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe arterele rutiere din județele Brașov, Covasna și Harghita, precum și în zona capitalei, în mun. București și jud. Ilfov.
 
Se circulă în condiții de ceață densă și pe autostrăzile A1 București-Pitești, cu vizibilitate sub 200 de metri, între kilometrii 11-64, respectiv sub 100 de metri, pe tronsonul kilometric 64-106, precum și pe toată autostrada A3 București-Ploiești, în general cu vizibilitate sub 100 de metri.
 
Pe autostrăzile A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună și valori de trafic scăzute.

 
Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă pe timp cețos, să acorde mare atenție tuturor manevrelor pe care le efectuează, să mărească distanţa de siguranță între vehicule, să folosească luminile de ceață şi să evite manevrele periculoase. Iar dacă se deplasează în zonele de munte, să aibă autovehiculele echipate cu anvelopele de iarnă., transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii