Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se circulă în această dimineață pe drumurile din țară

ro

23 Jan, 2022 08:12 1281 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.
 


La această oră sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare pe mai multe drumuri din județele Bihor, Brașov, Dâmbovița, Iași, Neamț, Prahova și Vaslui.
 


Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună, temperaturi negative și valori de trafic scăzute.


 

Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să se asigure că au funcționale sistemele de iluminare-semnalizare și climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observați în trafic, să evite manevrele riscante pentru a reduce riscul de derapare, circulând cu viteză redusă, dacă se deplasează pe un carosabil acoperit cu zăpadă!, transmite Centrul Infotrafic. 




Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii