Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum putem să avem mai multă grijă de mâini. Ingrediente naturale pentru mâinile tale

ro

27 Feb, 2022 15:56 1335 Marime text
Mâinile, dragile de ele, aceste parti ale corpului care ne ajuta atat de mult zi de zi... despre ele m-am gandit sa vorbim astazi, despre cum putem sa avem si mai multa grija de ele. Si cum eu va propun doar ingrediente bio, cat mai aproape de natura, nici astazi nu o sa deviem de pe acest traseu. 

Untul de Shea

Deosebit de bogat in vitamina A si E, untul de Shea este un remediu foarte bun pentru ingrijirea mainilor, fiind el insusi o crema hidratanta excelenta ce ofera protectie impotriva razelor UV. Patrunde adanc in piele si lasa senzatia de moale si neted, odihnit, iar dupa numai cateva zile de aplicare, pielea capata un aspect mai placut si mai ferm.

Untul de Cacao

Untul de cacao este un hidratant excelent pentru piele, are proprietati antirid, este emolient, hidratant, reduce uscaciunea si imbunatateste flexibilitatea pielii. Textura lui cremoasa si bogata (pentru ca la baza este de fapt o grasime vegetala) este pur si simplu "inghitita" atunci cand este aplicata pe maini. Si nu ofera doar hidratare, ci creeaza si o bariera protectoare pentru piele. Mai mult, este un unt foarte bogat in antioxidanti, iar asta te va ajuta sa pastrezi efectele imbatranirii departe de mainile tale. 

Untul de Mango 

Untul de mango este deliciu pentru piele, are o textura moale si o absorbtie foarte buna la nivelul pielii (in comparatie cu alte unturi vegetale), ceea ce cand vine vorba de maini este un mare plus, mie personal nu imi place sa am mainile grase dupa ce folosesc o crema. Untul de Mango are proprietati emoliente, de protectie, regenerante, previne imbatranirea pieli, este hranitor, hidratant, calmant si reparatoar.


Citește continuarea pe astrocafe.ro. 

Sursa foto: pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii