Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum îți poți răsfăța tenul cu un masaj facial SPA expert, acasă?

ro

03 Nov, 2023 09:52 725 Marime text

Un masaj facial este o modalitate simplă de a te răsfăța și de a obține mai multe beneficii decât ți-ai imagina. Încorporarea masajului în rutina de îngrijire a pielii ajută la eliminarea stresului, îmbunătățirea circulației sângelui, relaxarea mușchilor feței, creșterea producției de colagen, reducerea ridurilor și a liniilor fine.

Dacă nu ai auzit încă de masajul Gua Sha, îți spunem că acesta este folosit în medicina chineză pentru promovarea sănătății și vitalității pielii. Există mai multe tipuri de accesorii care sunt eficiente pentru masajul unor zone diferite ale pielii, pentru ten și corp. Astfel de accesorii fac parte acum din categoria produselor de înfrumusețare și se găsesc în magazinele online.

Tehnica de masaj facial datează din cele mai vechi timpuri din China, însă acum este apreciată și în lumea occidentală. Se spune că masajul facial ajută pielea să fie mai frumoasă, mai sănătoasă și să strălucească. Acest masaj este apreciat de foarte multe vedete internaționale, care îl fac în scopul de a arăta cu adevărat impecabil atunci când urmează evenimentul de pe covorul roșu și vor să strălucească în lumina reflectoarelor.

Descoperă cel mai bun truc de îngrijirea pielii, ce reduce tensiunea facială și elimină încruntarea!


Fără îndoială, cel mai bun truc de îngrijire a pielii este masajul bun, care nu stresează pielea, care are un efect pozitiv asupra mușchilor feței. Masajul facial cu produse Gua Sha este ușor de realizat acasă și oferă multe avantaje tenului. Aceste accesorii de masaj ajută la diminuarea ridurilor, a semnelor de îmbătrânire, a imperfecțiunilor tenului. Prin masaj pe față, tenul devine mai ferm și vizibil mai frumos și strălucitor.
Ruloul de masaj facial este un accesoriu care atenuează liniile verticale din jurul gurii, cearcănele, ridurile din jurul ochilor, ridică bărbia și sprâncenele, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea tenului. Înainte de a-l folosi este recomandat ca tenul să fie perfect curat și apoi tratat cu un ser pentru ten care îi va oferi substanțele nutritive de care acesta are nevoie.

Se poate folosi un ser pentru ten KORIKA Korean Heritage cu ingrediente naturale, foarte bune pentru piele, ca de exemplu: acid hialuronic, colagen hidrolizat, hibiscus, extract de pătrunjel, frunze de molokhia. Acest ser stimulează producția de colagen, hidratează pielea, are efect anti-aging, antioxidant, calmează și revitalizează tenul. De asemenea, se poate opta pentru o apă florală sau un ulei pentru ten, care oferă o serie de avantaje și ar putea înlocui serul de piele.

Produsele de masaj pentru față sunt realizate din mineral de jad, ametist, aventurin sau din cuarț roz și sunt folosite în special în medicina chineză. Prin masajul facial se îmbunătățește microcirculația sângelui de la nivelul feței, se reduce tensiunea facială, se obține un efect de lifting, se detoxifică pielea și se combate edemul.

Acest masaj se poate face acasă oricând, pentru ameliorarea tensiunii și pentru relaxare. El ajută și la drenajul limfatic, la tonifierea mușchilor faciali. Aceștia dacă sunt strânși pot duce la îmbătrânirea prematură a pielii din cauza faptului că este redus aportul de sânge și oxigen. Prin urmare, masajul este esențial pentru relaxarea musculară și pentru hrănirea pielii cu nutrienți și oxigen.

Tratamentul cu produse de masaj de tip Gua Sha este perfect și pentru femei și pentru bărbați, pentru că el îi ajută să aibă tenul mai frumos, fără riduri și linii fine. El este recomandat și de dermatologi pentru că el îi face pe oameni să fie mai calmi, mai puțin stresați. Masajul facial are în general un efect calmant la nivelul feței și chiar îi ajută pe oameni să aibă o stare de bine.

Sursa foto: pexels.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii