Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a apărut îmbrăcat Klaus Iohannis la baza Baza Militară Mihail Kogălniceanu (FOTO)

ro

11 Feb, 2022 12:51 2538 Marime text
Iohannis este prezent, astăzi, 11 februarie, la Baza Militară Mihail Kogălniceanu din județul Constanța, unde, în această dimineață au ajuns cei 1.000 de soldați americani detașați de Washington din Germania pentru a consolida flancul estic al NATO ca răspuns la masarea trupelor ruse la graniță cu Ucraina.



Președintele Klaus Iohannis s-a prezentat, ca și la Arad, de ziua Armatei Române, cu o geacă de piele cu însemnele României.
 

Faptul că avem atâția bărbați și femei la baza de la Mihail Kogălniceanu este foarte important pentru România și pentru toată alianța. Este important să avem un flanc estic puternic. Este nevoie de întărirea flancului în concordanță cu evoluția din zona Mării Negre. 




Președintele Iohannis a mai transmis și că România nu doar primește securitate, acum și oferă stabilitate și securitate

 România a trecut printr-o schimbare semnificativă cu poziția în Alianță,  și cum ne comportam în NATO, și cum ne dorim evoluția in alianță. Când am intrat în NATO nu aveam o situație economică bună sau o înarmare bună. De când am preluat mandatul,  am adunat partidele politice și am cerut alocarea de PIB pentru creșterea nivelului de securitate.

România nu doar primește securitate, acum și oferă stabilitate și securitate. România este un aliat important și joacă un rol important în zona asta a Europei. Rolul României va crește în anii următori.


Ioahnnis a vorbit și despre importanța infrastructurii. 

 Infrastructura este vitală, este critică, dacă vrem să avem o secruitate regională bine pusă la punct. Avem nevoie de infrastructură pentru a mișca usor personal dintr-o parte în alta. Avem un plan foarte important pentru dezvoltarea infrastructurii prin PNDR, cât si prin bugetul național. La toate acestea, lucrează Guvernul. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii