Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Culorile copilariei" la Mangalia

ro

28 May, 2010 04:03 1474 Marime text

Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Organizaţia „Salvaţi Copiii", organizează, în perioada 20 mai - 1 iunie, manifestarea „Culorile Copilăriei". Astăzi, la Casa de Cultură, începând cu orele 17.30, se va derula concursul naţional „Drepturile Copilului", faza locală/filiala Constanţa, urmând ca mâine, de la orele 10.00, să aibă loc Târgul de Jucării „De la Copii pentru Copii".

Duminică, 31 mai, pe platoul din faţa Casei de Cultură vor defila personajele din poveşti, în cadrul manifestării susţinute de grădiniţele din localitate - „Copilărie ca în poveşti", iar de la orele 11.30, pe scenă se va desfăşura spectacolul de teatru „Cocoşelul Neascultător".

În fiecare dintre zilele „Culorilor Copilăriei" vor avea loc competiţii sportive ale elevilor din Mangalia, la fotbal, baschet, rugby şi volei. În finalul manifestării organizatorii ne vor îndemna „Să privim cultura cu alţi ochi", în cadrul concursului cultural al elevilor din Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii