Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CTBus Declarațiile CTBus referitoare la altercația celor doi călători din autobuz

ro

11 Jan, 2024 15:07 752 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ





Referitor la imaginile difuzate în spațiul public în care apare o altercație între doi călători aflați într-un autobuz, CT Bus precizează următoarele:
  • incidentul a avut loc în data de 7 ianuarie într-un autobuz de pe linia 102.
  • în momentul în care a putut opri în siguranță autobuzul, șoferul CT BUS le-a solicitat celor doi călători turbulenți să coboare. Nicio altă persoană nu a fost implicată în actele violente.
  • autobuzul este supravegheat video, la fel cum sunt majoritatea mijloacelor de transport din flota CT BUS tocmai pentru a limita și descuraja incidentele care pot perturba liniștea publică ori buna desfășurare a programului de transport.
  • dacă sunt solicitate, CT BUS va pune la dispoziția autorităților, care efectuează ancheta, toate informațiile referitoare la incident.
 
Tot astăzi, și IPJ Constanța a emis un comunicat referitor la același caz.
 
La data de 7 ianuarie a.c. în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic.
 

„Astfel, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 38 de ani, ar fi fost agresat fizic în timp ce se afla într-un autobuz.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 
Cercetările sunt efectuate în continuare, pentru identificarea persoanei bănuite și luarea măsurilor legale care se impun.”, arată comunicatul.

Citește și
Bărbat agresat într-un autobuz din Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii