Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:18 03 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

CT BUS cere din nou modificarea prețului pe km. Primăria Constanța a cerut aviz de la Consiliul Concurenței

ro

23 Aug, 2022 12:05 1116 Marime textAutobuzele electrice nu vor putea ieși pe traseu până când Primăria Constanța și Consiliul Local nu vor încheia unui nou contract de delegare cu CT BUS.

Primarul Vergil Chițac a spus că modificarea contractului este absolut necesar, deoarece compania de transport public în comun a solicitat administrației locale majorarea costului pe kilometru.

„Din cauza majorării prețurilor la combustibil și la piesele de schimb, conducerea societății a cerut modificarea prețului pe kilometru de la 9,13 la 9,60.

Deoarece modificarea prețului înseamnă modificarea contractului, am solicitat un aviz de la Consiliul Concurenței.

După ce primim acest aviz vom încheia un nou contract de servicii publice, care trebuie aprobat și de Consiliul Local Municipal și ulterior le vom preda și cele 20 de autobuze electrice în administrare și folosință", a afirmat primarul Vergil Chițac.

Acest demers amâna practic introducerea electricelor pe trasee până la cel puțin la jumătatea toamnei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii