Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:12 21 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT BUS anunță Se modifică procedura de îmbarcare și debarcare a pasagerilor!

ro

21 Jan, 2021 07:28 2602 Marime text
  • CT BUS anunță că la oprirea în stație, se vor deschide ușile 2 și 3, pentru debarcarea pasagerilor.
  • După închiderea celor două uși va fi deschisă ușa 1, pentru îmbarcarea pasagerilor.
CT BUS anunță că, pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, în conformitate cu Ordinul Operațional nr. 12047 din 20.01.2021 emis de Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, începând de astăzi se modifică procedura de îmbarcare, respectiv debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz, astfel:

• accesul în mijlocul de transport în comun se face doar pe la ușa 1;
• coborârea din autobuz se va face pe la ușile 2 și 3.
 
Astfel, la oprirea în stație, se vor deschide ușile 2 și 3, pentru debarcarea pasagerilor. După închiderea celor două uși va fi deschisă ușa 1, pentru îmbarcarea pasagerilor.
 
Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție dar și a mănușilor de unică folosință pe întreaga durară a călătoriei cu autobuzul.
 
În situația în care unul sau mai mulți pasageri nu se conformează prezentelor măsuri, autobuzul nu va părăsi stația până la debarcarea acestuia/acestora sau până la intervenția organelor abilitate să sancționeze abaterile.

Sursa foto: CT BUS
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mit 21 Jan, 2021 11:15 Gresit domnilor ,gresit.Domnii care iau asemenea masuri ,se vede ca nu prea circula cu autobuzul si cred ca nici nu le-a vazut.Usile fata si spate sant usi simple.Cea de la mijloc,este dubla.Nu credeti ca este mult mai comod ,pentru evitarea aglomeratiei la urcarea sa se faca pe la usile fata -spate si coborarea pe la usa dubla din mijloc ,Daca mai e la urcare si cineva cu carucior,handicap ,inghesuiala e la ea acasa.Hai domnilor ca se poate,mai atent,mai aproape de cetatean,mai multa empatie si intelegerea situatiei reale din teren nu dupa desesen,si ala gresit.
  • maria 21 Jan, 2021 10:51 Rezolvare pe jumatate de cineva care nu circula cu autobuzul. Optima este varianta initiala: urcare pe 1 si 3 si coborire pe la mijloc pe usa 2.Nu inteleg de ce se insista sa traversezi tot autobuzul ,din fata pina in spate ,sa te intersectezi cu toti pasagerii. Va dati sema ca toti se vor inghesui in partea din fata.Masuri luate fara cap de unii care nu cunosc realitatea.Plus inghesuiala la urcare numai pe usa 1.(am uitat)