Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:46 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crucea Power Park SRL are un nou acționar. Este vorba de Electrica SA

ro

15 Sep, 2021 00:00 244 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României a fost publicat hotărârea societății Crucea Power Park SRL
  • De pe 28 iulie, Electrica SA a devenit acționar în firmă
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat hotărârea societății Crucea Power Park SRL, care a fost luată în urma Adunării generale a Asociaților firmei la data de 28 iulie 2021.
 
Asociați la vremea respectivă erau Emanuel Muntmark, care deține 99% din firmă, reprezentat de Sebastian Petre Enache și Cătălin Mrejeru, care deține 1% din societate.
 
În urma întrunirii, s-a decis cesionarea de către Emanuel Muntmark a unui număr de 30 de părți sociale în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 30% din capitalul social al societății, către societeatea energetică Electrica SA, reprezentată la întrunire de către Georgeta Corina Popescu.

În urma cesiunii aprobate și ca urmar a dobândirii calității de asociat de către Societatea Energetică Electrica SA, începând cu data de 28 iulie, se aprobă modificarea structurii de participare la capitalul social după cum urmează: Emanuel Muntmark – 69 de părți sociale, Electrica SA – 30 de părți sociale, Cătălin Mrejeru – 1 parte socială . 

Cătălin Mrejeru a fost revocat din funcția de administrator  al societății în cauză. S-a aprobat, totodată, ca administrarea firmei să fie făcută de către un consiliu de administrație, cu respectarea cerințelor prevăzute de actul constitutiv cu privire la mecanismul decizional aplicabil în funcție de valoarea sau tipul operațiunii.
 
A fost aprobată numirea următoarelor persoane în calitate de administratori și membri ai consiliului de administrație al firmei pentru un mandat de 2 ani, cu posbilitatea de reînnoire, începând cu data ședinței: Cătălin Mrejeru Sebastian și Petre Enache Georgeta Corina Popescu  

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Electrica SA a devenit acționar la o societate deținută de către „regele eolienelor”, Emanuel Muntmark

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii