Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristina Văsii și-a deschis afacere la Constanța

ro

12 May, 2024 18:05 2444 Marime text

 
 O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Color Kids SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 8121/22.03.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 21.03.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Color Kids SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pescarilor nr. 68, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 479 - Comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorii ei sunt Văsii Cristina-Andreea, cu domiciliul în judeţul Constanţa și Ceşa Diana, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa. Administrator este Ceşa Diana.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Consilierii locali municipali constănţeni Cristina Văsii (PNL) şi Irinela Nicolae (PSD) şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii