Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:12 06 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creatorii UNTOLD și Neversea își doresc să plaseze orașul Brașov în topul mondial al evenimentelor

ro

15 Oct, 2021 14:16 634 Marime text
  • Creatorii UNTOLD și Neversea își doresc să plaseze orașul Brașov în topul mondial al evenimentelor.
  • Organizatorii celor mai mari experiențe muzicale din România vor contribui și la promovarea valorilor locale și la creșterea numărului de turiști.

Bogdan Buta, CEO UNTOLD Universe, și Primarul Municipiului Brașov, Allen Coliban, au semnat astăzi protocolul oficial de colaborare, prin care organizatorii și municipalitatea vor oferi brașovenilor un nou concept de divertisment, special pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri din Europa, informează reprezentanții Untold.

Semnarea acestui protocol vine ca urmare a deciziei Consiliului Local din Brașov, care, în unanimitate, a aprobat acest parteneriat.

Potrivit reprezentanților UNTOLD, după crearea a două din cele mai mari festivaluri din Europa, la Cluj-Napoca și Constanța, creatorii UNTOLD și Neversea își doresc să plaseze orașul Brașov în topul mondial al evenimentelor. Prin acest nou concept, care va integra o serie de evenimente în Poiana Brașov, organizatorii celor mai mari experiențe muzicale din România vor contribui și la promovarea valorilor locale și la creșterea numărului de turiști.

„Conceptul gândit pentru Poiana Brașov va transforma stațiunea într-o destinație de wellness și entertainment, activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan și atracțiile naturale. Acest  concept de entertainment se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe  tipuri de experiențe, printre care două festivaluri cu tematică de vară și iarnă, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa.  Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către organizatorii UNTOLD7 - au precizat reprezentanții Untold.


În perioada imediat următoare, organizatorii UNTOLD vor veni cu noi detalii despre concept.

Sursa foto: Untold

Ti-a placut articolul?

Comentarii