Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:07 03 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Situația actualizată la nivelul județului Constanța. Câte persoane mai sunt internate

ro

26 May, 2020 18:22 1443 Marime text
  • La nivelul județului Constanța, au fost confirmate, de la începutul pandemiei, 276 de persoane infectate.
  • În prezent mai sunt 48 de persoane internate, dintre care 26 din județul Constanța.
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 276 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 261 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 48 de persoane internate, dintre care 26 din județul Constanța și 22 din județele Tulcea și Ialomița. Persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.
 
În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 72 de persoane, care ocupă 3% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.216 persoane în izolare la domiciliu.
 
Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.
 
În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 9 sancțiuni contravenționale (în cuantum de 5.070 lei), dintre care una pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020.
 
În cursul zilei de ieri, 25 mai a.c., peste 650 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă și I.S.U. „Dobrogea” Constanța) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 1.523 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.
 
„Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică”, transmite Prefectura. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii