Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de șapte ani ajuns la spital cu traumatisme după ce s-a urcat pe o coloană în Primăria Municipiului București

ro

22 Aug, 2022 15:43 1442 Marime text
  • Copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme.

Eveniment șocant în capitala României! Luni, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme, transmite Primăria Municipiului București. Copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme

Primăria menţionează că în holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016.

„Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu". La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au luat legătura cu spitalul, obţinând confirmarea faptului că victima accidentului se află în grija medicilor din spital.

Menţionăm că în holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016“, spun reprezentanții Primăriei Municipiului București.


Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de poliţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii