Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de 12 ani, depistat la volan în Medgidia. Ce nereguli au depistat agenţii rutieri

ro

05 Aug, 2022 13:49 2228 Marime text
Infracțiuni la regim rutier, foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiști.


Oficial de la IPJ Constanța 


La data de 5 august a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Trandafirilor din stațiunea Jupiter, având dreptul de a conduce vehicule suspendat.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând conducerea la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 5.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 august a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un minor, de 12 ani, care a condus un autoturism pe strada Peșterii din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 4 august a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pinilor din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 august a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe DJ 222 în localitatea Râmnicu de Jos, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii