Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:51 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cooperativa Agricolă Ceres Dobrogea, înființată în Adamclisi, județul Constanța. Cine sunt fondatorii

ro

24 Aug, 2021 15:47 708 Marime text
  • Ceres Dobrogea Cooperativă Agricolă are ca domeniu principal de activitate comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajului și tutunului neprelucrat.

Sediul social al cooperativei este în Adamclisi, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României,  Ceres Dobrogea Cooperativă Agricolă îi are ca fondatori pe Sfiagra SRL (sediul în Cobadin), Constantinescu Valentin PFA (sediul în Nicolae Bălcescu), Tanislav Cornel IF (sediul în Ciocârlia), Telehoi Laurențiu Mihai II (sediul în Viișoara, Cobadin), Agroserv Dragomir SRL (sediul în Ciocârlia), Aldescu Ionuț, Agro Company Țăpuș SRL (sediul în Cobadin), Agro Prest Traiani SRL (sedul în Adamclisi) și Trocin Dumitru PFA (sediul în Ciocârlia).

Cenzor este Artimav Constab SRL, cu sediul în municipiul Constanța. Cenzor supleant este Langu Ana-Maria.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 19343/20.07.2021.
 
În documentul citat, se arată că în baza cererii din 28 iunie și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrare a Ceres Dobrogea Cooperativă Agricolă.
 
Cooperativa nou înființată are un capital social de 45.000 lei, integral vărsat, un total de 4.500 părți sociale, a câte 10 lei fiecare.

Durata de funcționare este nedeterminată.

PRECIZĂRILegea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii