Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:46 13 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cooperarea României cu Marea Britanie, în dezbatere la sediul Ministerului Apărării Naționale

ro

13 Jul, 2020 14:17 580 Marime text
Întâlnirea ministrului apărării naționale cu ambasadorul Marii Britanii la București, la sediul Ministerului Apărării Naționale
 
Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă l-a primit astăzi, 13 iulie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, pe Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, E.S. Andrew Noble.

Vizita diplomatului britanic a reprezentat un bun prilej de a discuta aspecte de interes comun privind cooperarea cu Marea Britanie, atât din perspectivă bilaterală, în plan aliat, cât şi în contextul crizei sanitare.

De asemenea, pe timpul convorbirilor, a fost evidenţiată importanţa Parteneriatului Strategic dintre România şi Marea Britanie, precum şi liniile de cooperare în domeniul apărării ca elemente esenţiale pentru securitatea şi stabilitatea ţării noastre şi a regiunii din care România face parte, în actualul context de limitări generate de pandemia COVID-19.

La finalul întâlnirii, cei doi oficiali au apreciat nivelul discuţiilor, exprimându-și totodată disponibilitatea continuării consultărilor pe teme de interes comun pentru ambele părţi.

Întrevederea se înscrie în calendarul convorbirilor periodice pe care ministrul apărării le are cu ambasadorii acreditați la București.

Sursa foto: mapn.ro
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii