Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control pe autostrada A4. Un șofer, 4 infracțiuni. „Pentru cei „afumați” sau „pe pastile”, continuăm acțiunile și testările!“

ro

18 Jun, 2022 09:25 1156 Marime text
Acțiunile Poliției Române , foto: Facebook/ Poliția Română Acțiunile Poliției Române pentru a depista șoferii care circulă sub influența substanțelor stupefiante continua in aceasta perioadă.

Poliția Română prezintă mai jos cazul unui barbat care a fost surprins circulând pe autostrada A4 după ce a fost depistat ca fiind sub influența drogurilor, și nu doar atât. Acesta a vea și permis de conducere fals.



Postarea de pe pagina de socializare a Poliției Române


1 șofer, 4 infracțiuni

Astăzi, pe autostrada A4, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat un bărbat, de 24 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară.

Acesta a prezentat un permis de conducere fals, iar, la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la THC-5 (Cannabis).

Astfel, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența unor substanțe psihoactive, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Pentru cei „afumați” sau „pe pastile”, ca în cazul de mai sus, continuăm acțiunile și testările!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii