Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:30 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale anti-Covid în Constanța. Ce amenzi au aplicat polițiștii

ro

14 Dec, 2020 13:02 770 Marime text
  • Având în vedere instituirea măsurii carantinei  zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse.

În ultimele 72 de ore,  forțele de ordine au verificat 3.252 de persoane și 2.620 de autovehicule, aplicând 382 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 70.000 lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, transmite IPJ Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii