Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:33 19 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale anti COVID în Constanța Care este valoarea amenzilor

ro

02 Dec, 2020 11:46 911 Marime text
  • Forțele de ordine au aplicat 57 de sancțiuni, în valoare de 10.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor dispuse în actualul context epidemiologic.

Având în vedere instituirea măsurii carantinei  zonale în municipiul Constanţa, polițiștii și jandarmii constănțeni sunt mobilizați în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. 

În ultimele 24 de ore,  forțele de ordine au verificat 865 de persoane și 687 de autovehicule, aplicând 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.500 de lei.

Forțele de ordine acționează în sistem integrat, prin elemente de dispozitiv mobile, dinamice, flexibile, menite să supravegheze în mod activ o suprafaţă cât mai mare, într-un interval de timp determinat.

Reamintim că pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu / adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura, transmit polițiștii.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii