Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale ale polițiștilor locali, în Constanța Amenzi de peste 60.000 lei au fost aplicate. Cele mai multe au fost pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

ro

24 Nov, 2023 10:57 666 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța


 
  • Direcția Generală Poliția Locală Constanța acționează permanent pentru prevenirea și combaterea încălcării tuturor normelor de conviețuire socială, dar și pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Constanța, potrivit Primăriei Constanța.

Numai în cursul zilei de ieri, 23.11.2023, polițiștii locali au verificat mai multe zone din municipiul Constanța, iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate 113 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 63.330 lei.

„Cele mai multe dintre acestea, 44 la număr, au fost aplicate pentru aruncarea de ambalaje, hârtii, resturi de țigări pe domeniul public. Așa cum acasă nu aruncăm gunoiul pe jos, la fel ar trebui să fie și când suntem pe stradă. Au mai fost aplicate sancțiuni numeroase pentru depozitarea de bunuri pe domeniul public, pentru răscolirea deșeurilor din containere special amenajate, pentru apelare, în mod repetat, la mila publicului, consum de alcool pe domeniul public. De asemenea, au fost sancționate persoane pentru arderea substanțelor sau a materialelor de orice natură în aer liber ori pentru proferarea de injurii”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.


Acțiunea de ieri a avut loc în colaborare cu lucrători ai Secțiilor 4 și 5 Poliție, precum și cu cei ai Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța.

„Dacă vrem să ne mândrim cu orașul nostru nu uitați că strada nu este coș de gunoi. De asemenea, nu încurajați cerșetoria și nu vă lasați păcăliți de cei care apelează la mila publicului”, a mai punctat sursa citată.
 

Citește și
Au început lucrările de modernizare ale Parcului Tăbăcărie. Ce modificări se vor face
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii