Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale ale Poliției Locale Constanța. Ce au constatat (FOTO)

ro

29 Sep, 2023 20:33 1203 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Numai în cursul zilei de ieri, 28 septembrie 2023, polițiștii locali au verificat mai multe zone din municipiul Constanța, iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate 179 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 62.710 lei.
 

„Direcția Generală Poliția Locală Constanța acționează permanent pentru prevenirea și combaterea încălcării tuturor normelor de conviețuire socială, dar și pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Constanța. Ne place să avem un oraș curat, dar pentru aceasta trebuie să respectăm câteva reguli”, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.

 
Numai în cursul zilei de ieri, 28 septembrie 2023, polițiștii locali au verificat mai multe zone din municipiul Constanța, iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate 179 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 62.710 lei.
 
Cele mai multe dintre acestea, 57 la număr, au fost aplicate pentru aruncarea de ambalaje, hârtii, resturi de țigări pe domeniul public. Au mai fost aplicate sancțiuni numeroase pentru depozitarea de bunuri pe domeniul public, pentru apelare, în mod repetat, la mila publicului, consum de alcool pe domeniul public.
 

„Dacă vrem să ne mândrim cu orașul nostru, nu uitați că strada nu este coș de gunoi. Totodată, vă rugăm să ne semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Procesul dintre Iancu și Mirela Cușu și primarul municipiului Constanța, pe rolul Curții de Apel Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii