Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contracte publice Fortis Steel International SRL și-a mutat sediul social din Constanța în București

ro

18 Jul, 2023 10:16 837 Marime text


Asociații societății comerciale Fortis Steel International SRL, din Constanța, s-au întrunit în Adunare Generală!
 
Ovidiu Adrian Şurghie, deţinând un număr de 16 părţi sociale, reprezentând 80% din capitalul social al societăţii şi Costel Hariton, deţinând un număr de 4 părţi sociale, reprezentând 20% din capitalul social al societăţii, au decis mutarea sediului social al societăţii, din municipiul Constanţa, str. Răzoare în strada Baba Novac, Sectorul 3, municipiul Bucureşti.
 
Tot în cadrul adunării s-a mai decis ca administrarea societăţii să fie făcută de către Ovidiu-Adrian Şurghie și de Costel Hariton, ambii având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii atât împreună sau separat, aceştia asigurând atât conducerea societăţii cât şi reprezentarea ei în relaţiile cu terţii, pe o perioadă determinată de 50 de ani.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3130 din data de 14 iulie 2023.
 
Potrivit Termene.ro, Fortis Steel International SRL se ocupă de alte lucrări speciale de construcții.
 
Asociații sunt Ovidiu-Adrian Şurghie și de Costel Hariton.  
 
Ovidiu-Adrian Şurghie mai apare în Laborator Sidex SRL, Human Resource Management SRL, Metal Best Solutions SRL și în Grande Alessandro SRL.
 
Fortis Steel International SRL are mai multe contracte publice, autoritățile contractante fiind Școala Gimnazială nr. 22 I.C. Brătianu, Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera, Suceava, Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, Curtea de Apel Ploiești, Școala Gimnazială nr.29 „Mihai Viteazul“ Constanța, Penitenciar-Spital Constanța - Poarta Albă și Directia Impozite și Taxe Locale Sector 5.
 
Cu cinci angajați, Fortis Steel International SRL a declarat pentru 2022 o cifră de afaceri netă declarată de 9.367.285 de lei și un profit net de 84.889 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dispare Save & Self Security SRL!
Una dintre cele mai cunoscute firme de pază din Constanța va fi radiată de la Registrul Comerţului!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii