Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contracandidatul lui Nicuşor Constantinescu Florin Gheorghe cere CJC să facă publice sumele de bani alocate primăriilor PSD şi PNL

ro

16 May, 2012 02:41 2073 Marime text
Florin_Gheorghe_Florin_Gheorghe_1.jpgFlorin Gheorghe, candidatul PDL la conducerea Consiliului Judeţean Constanţa, a dat ieri publicităţii un comunicat de presă prin intermediul căruia critică dur instituţia condusă de Nicuşor Constantinescu, pe motiv că aceasta „joacă" rolul lui „Moş Crăciun pentru primarii PSD şi PNL". „Partidul Democrat Liberal cere conducerii USL a Consiliului Judeţean Constanţa să facă public modul în care se alocă fonduri către primăriile conduse de primari PSD şi PNL faţă de modul în care se alocă fonduri către primăriile conduse de primari PDL".

În opinia lui Florin Gheorghe, fondurile de la CJC „au fost alocate discriminatoriu, doar pentru primăriile PNL şi PSD, Consiliul Judeţean uitând că şi în celelalte localităţi trăiesc oameni, care au nevoie de aceste fonduri". În continuare, democrat-liberalul aspirant la fotoliul de preşedinte al CJC consideră că „nu putem lăsa în judeţul Constanţa localităţi care se zbat la limita sărăciei, comparativ cu altele care se lăfăie în fonduri primite de la Consiliul Judeţean".

Democrat-liberalul îi solicită preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, „să pună la dispoziţia publicului câţi bani a alocat prietenilor politici şi câţi bani a alocat primarilor din opoziţie în ultimul mandat".

În această ordine de idei, candidatul PDL la mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean declară: „Eu nu voi face o astfel de discriminare între primării, fiindcă tot oamenii din judeţ au de suferit. Când voi ajunge preşedinte, voi aloca fonduri în primul rând acolo unde este necesar. Nu culoarea politică trebuie să fie criteriul, ci nevoile oamenilor".

Reacţia PDL Constanţa vine, se precizează în comunicatul mai sus menţionat, în contextul în care actualul executiv „a retras fondurile necheltuite doar de la primăriile PDL, iar Consiliul Judeţean Constanţa a alocat fonduri, în ultima şedinţă de consiliu, doar către primăriile PSD şi PNL".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii