Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările în mai multe zone din Constanța. Se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș

ro

04 Oct, 2021 15:28 1458 Marime text
  • Zonele unde intervin echipele administratorului drumului public în această săptămână, la Constanța 
Lucrările de recondiționare a carosabilului se extind pe arterele rutiere din cartierul KM 4-5. Pe strada Progresului, se decopertează asfaltul existent pe tronsonul delimitat de strada Liliacului și strada Meșterul Manole.

Conform graficului de lucru, în această săptămână se vor asfalta trotuarele pe strada Liliacului, între strada Pandurului și strada Progresului.

Pe aleea Lupeni, se reabilitează căile de acces către către blocuri iar în această săptămână se va decoperta zona carosabilă.

În cartierele Baba Novac și Palazu Mare continuă programul de investiții în infrastructura rutieră. Se asfaltează carosabilul pe strada Scheia din Baba Novac și strada Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare. Totodată, în cartierul Baba Novac se refac suprafețele pe aleea Drăgaica și pe strada Posada.

Pe bulevardul Mamaia, se reamenajează trotuarele cu pavele moderne pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga în timp ce pe porțiunea delimitată de strada Renașterii și strada Patriei se decapează suprafața pietonală.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Lucrările se extind în toate cartierele Constanței.

Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, se refac marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. În paralel, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii