Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă curățenia generală în municipiul Constanța și Stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO)

ro

04 Apr, 2022 14:23 1365 Marime text

Activități de ecologizare, foto: Primăria Municipiului Constanța

Zilnic, au loc activități de ecologizare. Echipele municipalității, ale operatorului de salubrizare, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, sunt prezente în toate cartierele constănțene și colectează deșeurile menajere și resturile vegetale rezultate din curățenia arborilor plantați pe aliniamentele stradale și a spațiilor verzi din jurul imobilelor.


Pe lângă curățenia stradală, măturarea sau spalarea trotuarelor, aspirarea frunzelor, igienizarea platformelor pentru colectarea  gunoiului,  echipele execută lucrări de curățenie și în parcuri, piețe, locuri de joacă zone publice, căi de acces, faleza Cazinoului.


După curățarea platformelor, lucrătorii municipalității amplasează momeli toxice pentru combaterea rozătoarelor. Acțiunile de deratizare au loc periodic și sunt extrem de necesare pentru menținerea stării de sănatate a întregii populației.


În paralel, în Stațiunea Mamaia continuă curățenia generală, astfel încât, până la 1 mai,să ne bucurăm de o stațiune curată.


Echipele de muncitori acționează succesiv în zonele de intervenție și efectuează lucrări de igienizare prin spălarea trotuarelor și a carosabilului, colectarea deșeurilor vegetale, montarea de borduri, îndepărtarea nisipului adus de vânt pe promenadă, în zonele publice și pe căile de acces.


Concomitent, agenții economici din stațiune au început operațiunile de curățenie a incintelor proprii pentru a veni în întămpinarea vizitatorilor cu servicii de calitate și în condiții igienico sanitare sigure.
 

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților de igienizare solicităm sprijinul tuturor cetățenilor, agenților economici și a instituțiilor publice de a respecta normele generale de curățenie și bun simț., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii